top of page
Пошук
  • Фото автораELEGIN

POSCO розпочала модернізацію доменної печі №4 у Пхохані

Інвестиції в техобслуговування складуть $385 млн, агрегат повернуть у роботу у червні поточного року


Південнокорейський виробник сталі POSCO наприкінці квітня розпочав технічне обслуговування доменної печі №4 у Пхохані та планує відновити виробництво на цьому агрегаті наприкінці червня поточного року, повідомляє Kallanish.


Інвестиції в модернізацію ДП №4 складуть 530 млрд корейських вон ($385 млн). Капремонт спрямований на спрямований на відновлення продуктивності та налагодження стабільного виробництва шляхом модернізації старого обладнання, підвищення безпеки шляхом збільшення довговічності, а також використання великих даних і штучного інтелекту для створення інтелектуальної системи доменної плавки.

Агрегат був побудований у 1981 році, згодом POSCO модернізував її у 2007 році.


Потужність доменної печі №4 на меткомбінаті в Пхохані становить 5,3 млн т на рік. Окрім того, завод комбінат проведе піврічне технічне обслуговування стану гарячої прокатки №1 потужністю 3,5 млн т/рік.


Попри те, що у першому кварталі компанія скоротила виплавку сталі через реконструкцію ДП в Південній Кореї, використання запасів напівфабрикатів допомогло підтримувати виробництво та продажі на рівні попереднього кварталу, зауважили в компанії. Випуск сталі та продажі компанії у січні-березні становили 8,66 млн т і 8,22 млн т відповідно.


Нагадаємо, що на початку поточного року POSCO розпочала будівництво електродугової печі потужністю 2,5 млн т на рік на своєму заводі у Кван’яні. Планується, що його завершать до кінця 2025 року, а офіційна експлуатація EAF розпочнеться у 2026-му. Загальні інвестиції в проєкт оцінюються в 600 млрд корейських вон (понад $451 млн).

0 переглядів

Останні пости

Дивитися всі

Китай за січень-квітень скоротив виплавку сталі на 3% р./р.

Аналітики очікують зростання виплавки сталі в травні завдяки покращенню попиту та перспектив споживання Китайські металургійні компанії за підсумками січня-квітня 2024 року скоротили виробництво сталі

Канадські металурги виступають за посилення захистних заходів щодо імпорту сталі

Галузева асоціація закликала владу вжити заходів, аналогічних американським Металурги Канади закликали владу до більш активних дій після оголошення США щодо підвищення тарифів на певну китайську проду

bottom of page