top of page
Пошук
  • Фото автораELEGIN

ArcelorMittal вирішив зупинити виробництво сталі в Кривому Розі

Компанія розпочала процес зупинення всіх доменних печей

Корпорація ArcelorMittal оголосила про рішення зупинити виробництво сталі на криворізькому гірничо-металургійному комбінаті «АрселорМіттал Кривий Ріг». Про це йдеться у повідомленні на сайті сталеливарного гіганта.


ArcelorMittal заявив, що зупинить виробництво на меткомбінаті у Кривому Розі, щоб забезпечити безпеку людей та активів. Компанія наголосила, що відстежувала ситуацію щодня.


«Сьогодні розпочався процес зупинення всіх доменних печей. Процес безпечної зупинки цих активів при збереженні їхньої цілісності займе від 7 до 10 днів», – йдеться у повідомленні ArcelorMittal.


Раніше «АрселорМіттал Кривий Ріг» знизив обсяги виробництва до технічного мінімуму – близько третини від рівня виробництва.


ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – металургійне підприємство повного циклу. Входить до групи ArcelorMittal. Комбінат охоплює весь виробничий ланцюжок – від видобутку залізної руди та виробництва коксу до виготовлення готової металопродукції. Підприємство виготовляє напівфабрикати, сортовий прокат.

2 перегляди

Останні пости

Дивитися всі

Криворізькі ГЗК «Метінвесту» за І півріччя сплатили 2,8 млрд грн податків

Попри довготривалу війну та виклики часу ГЗК компанії залишаються одними з найбільших платників податків регіону Криворізькі гірничо-збагачувальні комбінати (ГЗК) «Метінвесту» – Північний, Центральний

Італія в січні-травні імпортувала 4,6 млн т сталі з третіх країн

Експорт металопродукції за 5 місяців становив 1,32 млн т Італія за підсумками січня-травня 2024 року скоротила імпорт металопродукції (прокат та напівфабрикати) з третіх країн на 3,2% у порівнянні з а

EUROFER погіршив прогноз видимого споживання сталі в ЄС у 2024 році до +1,4% р./р.

Очікування щодо зростання показника у 2025 році також знижені до +4,1% р./р. Європейська сталеливарна асоціація EUROFER очікує зростання видимого споживання сталі в ЄС у 2024 році на 1,4% у порівнянні

©2019 by elegin. Proudly created with Wix.com

bottom of page